Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

FAQ - Vanliga frågor och svar

Är Djurtillbehör.nu en nätbutik?

Nej, Djurtillbehör.nu är inte en webbutik utan vi fungerar som en oberoende plattform som förser infrastruktur för andra webbutiker. Vår plattform fungerar som en samlingsportal under vilken självständiga webbutiker som säljer djurtillbehör samlas på en webbsida. Vid användandet av Djurtillbehör.nu får du inte bara nytta av vår innovativa sökteknologi utan du kan även enkelt söka i ett mycket sortiment av hund- och kattsaker från flera olika webbutiker.

När du vill beställa en produkt och klickar på knappen "TILL BUTIK" så blir du automatiskt vidarebefordrad till den respektive webbutiken där du kan göra din önskade beställning. Från den respektive nätbutiken som kommer att vara din kontraktpartner kommer du att få ett köpeavtal och ett bekräftelsesmail på att din order har mottagits. Alla förfrågningar beträffande beställningar eller returer ska riktas direkt till den respektive webbutiken.

Fick du problem med din beställning?

Om ett problem skulle uppstå med din beställning så var god och att kontakta webbutiken där du gjorde din beställning från. Detta eftersom det är den butiken som är din kontraktspartner. Djurtillbehör.nu är i sig inte en webbutik och till skillnad från din kontraktspartner så har Djurtillbehör.nu ingen tillgång till din beställning eller tillgång till några av dina kontaktuppgifter.

Hur fungerar utbyte eller retur?

Eventuella returer och utbyten av produkter görs på villkor av den webbutiken där du gjort din beställning från. Riktlinjer för returer hittas (vanligtvis) på respektive webbutiks hemsida. Oftast finns den under avdelningen för allmänna villkor.

Valet av våra partnerbutiker sker med högsta noggrannhet i samband med värde och kvalité! Men om du olyckligtvis skulle uppleva problem med en eller flera av våra partnerbutiker så skicka gärna ett email till oss på info@djurtillbehör.nu för eventuell information du önskar delge oss.

Hur fungerar sökfunktionen?

Med hjälp av vår sökfunktion kan du smidigt hitta alla produkter som uppfyller dina sökkriterier, vare sig du söker efter produktkategori, tillverkare eller modell. Just nu håller vi på att uppdatera vår sökfunktion med en mängd nya filter för att dina sökresultat ska bli ännu precisare. Men självklart fungerar den nuvarande sökfunktionen precis som vanligt.