Loading...

Hundbäddar

Som hundägare vill man alltid ha det allra bästa för sin hund. Då gäller det att man även har en hundbädd som djuret kan sova och vila i när det vill. Det är viktigt eftersom att en hund sover i 14 till 16 timmar om dagen, alltså mer än hälften av dygnets alla timmar. Varför inte ge din hund det bästa som finns och låta den sova i en riktigt bekväm och hundbädd.

På webben kan du välja mellan en mängd olika hundbäddar och hundsängar för att er hund ska kunna sova som en liten prins eller prinsessa. Ni kommer också att få ha er säng ifred, något som uppskattas av många eftersom att hunden nu kommer att ha sin egna sovplats och förhoppningsvis föredra den istället för er egna säng.

Välj hundbädd anpassad efter hundens önskemål

Precis som vi människor sover hundar på olika sätt. Det är personligt från hund till hund hur den gillar att ligga, hur varmt han eller hon vill ha det och därför så finns det många olika modeller och designer på bäddarna för att man ska anpassa den efter hundens önskemål och behov precis som vi människor vill göra när vi väljer säng att sova och vila i.

Uppvärmda bäddar för frusna hundar

Det finns stora ”king-size” bäddar för hunden, små kryp-in som hunden kan vila i och många andra beroende på om hunden gillar att sträcka på sig när den sover eller hellre vill kura ihop sig till en liten boll när han eller hon sover. Ett alternativ är också uppvärmda bäddar som skapar en varm och mysig sovplats för hundar som fryser väldigt lätt och behöver extra värme utifrån, detta gäller oftast mindre hundar som behöver värma sig även när det är sommar och vår, men speciellt på vintern när det är väldigt kallt ute.