Loading...

Hundhalsband

När man är ute och går eller befinner sig på allmän plats med sin hund är det alltid otroligt viktigt att man har hunden kopplad då den även om den är otroligt lydig kan få vittring eller vädring på något intressant och pinna iväg i all världens fart. Eller så kan hunden gå fram och vänskapligt bara vilja hälsa eller lukta på någon människa eller annat djur, men då kan det i många fall vara så att man är rädd eller absolut inte önskar vara i närheten av din hund hur snäll och vänlig den än är på grund av allergi eller något annat. Så investera därför i ett bra hundkoppel och hundhalsband i läder som du alltid har till hands för att koppla din lille vän.

Välj halsband som passar just er hund

Sen så är det de här med att det finns så otroligt många olika utformanden av just hundhalsband och koppel, det som man i grund och botten alltid måste tänka på när man väljer detta är att det aldrig i något fall ska kunna skada hunden, som till exempel dessa avskyvärda strypkoppel i obehagliga material som gör att hunden lätt kan få skador på hals och nacke när det rycks till i kopplet eller själva halsbandet dras åt för hårt.

Hundkoppel och hundhalsband finns i en mängd olika modeller

Men dessa är icke att förväxla med halvstrypkoppel som är ett välutformat halsband för hunden då det aldrig dras åt så hunden kan skadas och är väldigt lätt att dra av och på över huvudet. Eller så finns det hundsele, spännbart hundhalsband, färgglada och designade halsband i överflöd finns även det, men som sagt, det ni alltid ska tänka på är säkerhet och komfort för hunden, så ta därför gärna hjälp av er veterinär som känner er hund för att rådgöra om vilket hundkoppel och hundhalsband som ert husdjur ska ha.