Loading...

Hundselar

Då man ska välja antingen ett hundhalsband eller en hundsele till sin hund är det viktigt att man kollar till vilka behov såväl ni som hunden har för att det ska bli rätt. Ett hundhalsband kan vara perfekt om hunden inte drar, vid utställning eller om det är det som hunden är van vid och därför inte har ett beteende som skadar den, något som det annars kan bli eftersom att ett halsband kan vara väldigt dåligt för nacke och hals om hunden inte kan gå bra i det.

Därför är en hundsele väldigt ofta det bästa alternativet eftersom att de är mycket mer ergonomiska och anpassade efter hur hunden beter sig. En hundsele har en bättre design genom att den sitter bra runt hundens överkropp och håller på de punkter som inte är skadliga för hundens kropp och underlättar också för er som håller i kopplet. Eftersom att det blir mindre drag, får hunden inga skador och ni kan lättare hålla i så är det helt enkelt det bästa alternativet när man måste ha sin hund kopplad eftersom att det är bekvämt för både ägaren och hunden.

Hundsele i bilen

Då det är väldigt viktigt att hunden både håller sig lugn och stilla i bilen och att den även åker tryggt och säker är det ett perfekt alternativ till bur att istället ha en bilsele. Den är anpassad efter din hund och ni spänner lätt fast den i er bil, så att också ert älskade husdjur ska komma fram säkert när ni är ute och kör på vägarna.