Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

Ruffwear Highlands Pad

Ruffwear Highlands Pad? är en ihopfäll- och bärbar bädd att ta med då ni är i rörelse så att din hund kan vila skönt vid rasterna.En Highlands Pad kan användas ensam eller i kombination med bäddar.Med en design sydd i "dragspelsmodell" gör bädden lätt att packa ihop och ta med då ni fortsätter på er vandring, hike eller vilken aktivitet ni än ägnar er åt.Bädden är lätt i vikt, och konstruktionen hindrar att fukt och kyla tränger igenom.Ytbehandlingen av polyester ger hunden en skön yta att vila på, samtidigt som du enkelt skakar bort sand, grenar och annat smuts från madrassen.

PRIS: 349 kr
 
 

Liknande Produkter

Kattsäng Figo svart

Kattsäng Figo svart
369 kr

Mysig bädd med höga kanter. Enkel och lätt vardagsbädd att ha i hemmet, även lätt att ta med på resande fot. Den svarta Figo-bädden har en stadig och hög kant som gör bädden djup och mysig att sova i. En stor tass-kontur är broderad på dynan i botten och bädden har anti-slip undertill för att ligga på plats på golvet. Passar både små och stora katter samt kattungar. Storlek: 55 x 45 cm

Hundbädd Ruffwear Highlands

Hundbädd Ruffwear Highlands
699 kr

Bädden är en lätt och tålig hund säng som är avsedd för friluftsliv. Med en vikt på knappt 400g i smidig inkluderat packpåse är sängen lätt att ta med. Den passar även i alla storlekar av Ruffwear s Palisades Pack ?. Sängen är tillverkad i återvunnet syntetisk isolering. Hunden får en bekväm plats att sova på under vandringen med den bekväma hundbädd som ger hög komfort och skydd från marken.