Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

Hundtransportväskor i många modeller

Här har vi samlat olika typer av transportväskor för hund från några av de mest välkända återförsäljarna av hundtransportväskor. Istället för att ni ska behöva leta runt efter en transportväska i flera olika butiker så har vi försökt att samla alla transportväskorna här på ett och samma ställe. Hos oss hittar ni inte bara väskor som hunden kan vara i utan även väskor som hunden kan bära! Om ni ska ut och resa med er hund så är en hundtransportväska en självklar investering.

På vår sida finner du hundväskor för transport i många olika modeller och med stabila konstruktioner.

hundtransportväskor


Vi listar väskor som passar allt från en liten bilresa till längre flygresor. Tänk på att välja transportväska efter dina ändamål.

 
Resultat per sida: Sortera på:
 
Sida: 1 | 2 | 3

Hund transportväska 2in1, svart/grå

Hund transportväska 2in1, svart/grå
699 kr

Transportväska som kan fällas ihop och bli en mysig bädd.

Hund transportväska Nylon, svart

Hund transportväska Nylon, svart
249 kr

Praktisk transportväska för små hundar. Storlek: 44x27x25 cm

Hund transportväska Nylon, svart

Hund transportväska Nylon, svart
279 kr

Praktisk hundtransportväska för små hundar. Storlek 53x30x30 cm

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Large

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Large
1 539 kr

Praktiskt transportväska som går lika bra att använda på flyg som i bil.

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Medium

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Medium
1 349 kr

Praktiskt transportväska som går lika bra att använda på flyg som i bil.

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Small

Hund transportväska Sherpa Bag Original Deluxe Small
1 209 kr

Praktiskt transportväska som går lika bra att använda på flyg som i bil.

Hund transportväska Sleepypod Air Dark Chocolate

Hund transportväska Sleepypod Air Dark Chocolate
1 995 kr

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor. Sleepypod Air, i härlig chokladbrun färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad. Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen. Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram. Väskans storlek - se bild nr 4! Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Hund transportväska Sleepypod Air Glacier Silver

Hund transportväska Sleepypod Air Glacier Silver
1 995 kr

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor. Sleepypod Air, i silvergrå färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad. Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen. Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram. Väskans storlek - se bild nr 4! Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Hund transportväska Sleepypod Air Jet Black

Hund transportväska Sleepypod Air Jet Black
1 995 kr

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor. Sleepypod Air, i snygg stilren svart färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad. Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen. Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram. Väskans storlek - se bild nr 4! Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Hund transportväska Sleepypod Air Strawberry Red

Hund transportväska Sleepypod Air Strawberry Red
1 995 kr

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor. Sleepypod Air, i härlig röd färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad. Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen. Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram. Väskans storlek - se bild nr 3! Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Hund transportväska Trixie Wings Airline Carrier

Hund transportväska Trixie Wings Airline Carrier
595 kr

Lätt transportväska från Trixie! Transportväska från märket Trixie i en bra storlek, tillverkad för ändamålet att flyga med katt eller liten hund i kabin. Tillverkad i formbevarande EVA med polyester och väskan har en vattentät botten. Wings Airline Carrier kan öppnas upptill, på sidan och framtill, den har två handtag och en avtagbar axelrem. Väskan har nät för god luftcirculation och nylonband på baksidan så att man kan sätta fast den i handtaget på sin egen dragväska ovantill - allt för en bekväm resa. Storleken på denna väska accepteras av de flesta flygbolag, men du bör alltid kontrollera detta själv med det flygbolag du reser med. Storlek: 28 × 23 × 46 cm Maxvikt 20 kg.

Sherpa Bag Original Deluxe Large

Sherpa Bag Original Deluxe Large
1 539 kr

Praktiskt transportväska som går lika bra att använda på flyg som i bil.

Sida: 1 | 2 | 3