Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

Kattlucka Sureflap Microchip, brun

Sureflap - giving cats a secure home Sureflap är en kattlucka med microchipläsare på utsidan, den öppnar sig alltså bara för de katter som bor i hushållet och håller alltså främmande katter och t ex igelkottar på rätt sida kattluckan - utomhus! Brun färg som är diskret mot de flesta husfasader och väggar. Sureflap har ett "4-way manual lock" vilket betyder att den kan försättas i fyra olika lägen. Helt låst eller helt öppen, samt att katten endast kan gå ut (men inte in) eller endast gå in (och inte ut, perfekt om ni har en veterinärtid att passa t ex). Man kan även välja bort microchip-läget och använda kattluckan som en vanlig kattlucka om man skulle behöva. Luckan har en magnetisk stängning som gör att det inte ska bli dragigt inomhus (men ett visst drag kan förekomma såsom med de flesta kattluckor). Sureflap drivs med 4 st AA-batterier (ingår ej) som byts ca en gång i halvåret eller efter behov. Sureflap kan läsa alla europeiska microchip! Sureflap läser 15-siffriga, 10- och 9-siffriga chipkoder och håller alla programmerade chipkoder i minnet även vid strömavbrott. Kattluckan kan programmeras för 32 olika microchipkoder! Instruktionsbok på engelska (även danska & norska). Microchip är en enkel ID-märkningsmetod som utförs av din veterinär (raskatter är alltid microchippade av sin uppfödare), Supercat rekommenderar att du använder en tatuering i örat på katten eller halsband i kombination med chipet om du har katten ute. Detta pga att microchipet inte är en synlig idmärkningsmetod om din katt skulle springa bort.

PRIS: 995 kr
 
 

Liknande Produkter

Kattlucka Sureflap Förlängningstunnel

Kattlucka Sureflap Förlängningstunnel
129 kr

Förlängningstunnel till kattluckan Sureflap. Förlängningstunnel monteras mellan den inre och yttre delen av själva kattluckan. För dörrar eller väggar tjockare än 51 mm. Varje förlängningstunnel ger 50 mm extra längd på tunneln.

Kattlucka IR lås 4-vägs Extra Nycklar

Kattlucka IR lås 4-vägs Extra Nycklar
199 kr

Kattlucka som styrs med IR-halsband! Extra nycklar till ditt katthalsband som passar till kattluckan med Infra-rött lås. Perfekt om du har flera katter som använder samma kattlucka. Ett halsband, IR-låset och 2 knappbatterier medföljer förpackningen. (Obs: batterierna är så kallade testbatterier och ersätts ej med nya om de inte fungerar). Nya knappbatterier finns att köpa i närmsta livsmedelsaffär. OBS nyckelns färg måste vara samma som färgkoden på luckan för att den ska passa! Välj endast samma färger till en och samma kattlyucka.