Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

Staywell 580 Extra Nyckel, Rosa

Staywell Infraröd Nyckel används ihop med Staywell 500 Infraröd kattlucka som hindrar oönskade besök av katter som inte bär nyckel. Obs! nyckeln måste ha likadan färg som din kattluckas färgkodning. Nyckeln levereras med ett tillhörande halsband.

PRIS: 229 kr
 
 

Liknande Produkter

Kattlucka IR lås 4-vägs Extra Nycklar

Kattlucka IR lås 4-vägs Extra Nycklar
199 kr

Kattlucka som styrs med IR-halsband! Extra nycklar till ditt katthalsband som passar till kattluckan med Infra-rött lås. Perfekt om du har flera katter som använder samma kattlucka. Ett halsband, IR-låset och 2 knappbatterier medföljer förpackningen. (Obs: batterierna är så kallade testbatterier och ersätts ej med nya om de inte fungerar). Nya knappbatterier finns att köpa i närmsta livsmedelsaffär. OBS nyckelns färg måste vara samma som färgkoden på luckan för att den ska passa! Välj endast samma färger till en och samma kattlyucka.

Kattlucka Sureflap Förlängningstunnel

Kattlucka Sureflap Förlängningstunnel
129 kr

Förlängningstunnel till kattluckan Sureflap. Förlängningstunnel monteras mellan den inre och yttre delen av själva kattluckan. För dörrar eller väggar tjockare än 51 mm. Varje förlängningstunnel ger 50 mm extra längd på tunneln.