Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00
klösbrädor
 

Klösbrädor och klösmattor i många modeller för din katt

Här har vi samlat några av de populäraste klösbrädorna från några av de mest kända märkena. En katt behöver något att klösa och sträcka ut sig mot, har man ingen klösbräda kan det bli en soffa, en klädd stol eller en vävtapet. På vår sida finner du många olika klösbrädor som gör att du får ha dina möbler ifrån från katten. Det finns många olika typer av klösmöbler, några är stora med sittplatser, små hus och kattleksaker och andra är lite enklare modeller.
Har du en kattunge kanske en klösbräda eller ett litet klösträd räcker gott men om du flera lite större katter kan ett en större typ av träd vara mer rätt. Det finns också olika material av klösträd och klösbrädor och när du väljer materialet kan du försöka likna det material som katten normalt klöser på. Kom ihåg att inte sätta en klösbräda eller ett klösträd i direkt anslutning av dina möbler, det kan göra att katten klöser och hoppar på båda sakerna.

 
Resultat per sida: Sortera på:
 
Sida: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Cat It Ersättningspapp Senses Klösdyna

Cat It Ersättningspapp Senses Klösdyna
79 kr

Extra papp till Cat-It Senses klösdyna.

Cat It Senses Klösdyna

Cat It Senses Klösdyna
249 kr

Klösdyna för katt.

Catnip Spray 50 ml

Catnip Spray 50 ml
29 kr

Spraya kattmyntadoft på kattens leksaker och klösbrädor för att göra dem intressanta igen!

Hörnklösbräda

Hörnklösbräda
129 kr

Snygg och diskret klösbräda för väggen! Smart klösbräda som monteras hängande på ett vägghörn - den ger din katt ett naturligt ställa att klösa på! Klösbräda kan förstås även monteras på en slät vägg. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Den minsta storleken kan med fördel hängas lite högre upp på väggen så att katten kommer åt att sträcka på sig samtidigt som den klöser, mellanstorleken och den största storleken är helt klart ett bättre val om man har en katt som är lång i kroppen och gillar att sträcka upp sig efter väggen! (på fotot ser man den största storleken) 3 storlekar: 52 cm hög & 28 cm bred (eller ca 14 cm bred på var sida om vägghörnet) 80 hög x 28 cm bred 100 hög x 56 cm bred

Hörnklösbräda My Kitty Darling

Hörnklösbräda My Kitty Darling
225 kr

Klösbräda som monteras på ett vägghörn med snygg diskret broderad detalj nertill "My kitty Darling" Smart klösbräda som monteras hängande på ett vägghörn, den ger din katt ett naturligt ställa att klösa på! Denna klösbräda kan förstås monteras på en slät vägg också. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Storlek: 60 cm hög 31 cm bred (eller ca 15 cm bred på var sida om vägghörnet)

Hörnklösbräda, beige

Hörnklösbräda, beige
285 kr

Stor klösbräda monteras på ett vägghörn. Stor och funktionell klösbräda, i beige färg, som man monterar på ett vägghörn. Baksidan på brädan är klädd i plysch och den monteras hängande. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Klösbrädan kan självklart även hängas på en slät vägg (ej hörn) eller användas liggande på golvet. Storlek: 40 x 75 cm (ca 20 cm per sida av hörnet)

Hörnklösbräda, beige

Hörnklösbräda, beige
169 kr

Smidig klösbräda att sätta i hörn! Klösbrädan skyddar möbler och mattor från kattens naturliga klösbehov. Storlek: 23,5 x 49,5 cm Sisal rep & mjuk plysch.

Hörnklösbräda, ljusgrå

Hörnklösbräda, ljusgrå
219 kr

Snygg ljusgrå klösbräda som man monterar på ett vägghörn. Baksidan är klädd i plysch och den monteras hängande. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Storlek: 32 x 60 cm (14 x 46 cm sisaldelar)

Hörnklösbräda, svart

Hörnklösbräda, svart
219 kr

Snygg svart klösbräda som man monterar på ett vägghörn. Baksidan är klädd i plysch och den monteras hängande. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Storlek: 32 x 60 cm

Hörnklösbräda, svart/grå

Hörnklösbräda, svart/grå
219 kr

Smart klösbräda monteras på ett vägghörn. Snygg och smart klösbräda som man monterar på ett vägghörn. Baksidan på brädan är klädd i plysch och den monteras hängande. Om din katt har valt ut ett hörn där den gärna klöser och markerar revir kan denna klösbräda fungera bra att hänga upp. Den täcker över eventuella skador på vägg och tapet, samtidigt som katten kan fortsätta markera revir genom att klösa på sin nya klösbräda istället. Klösbrädan kan självklart även hängas på en slät vägg (ej hörn) eller användas liggande på golvet. Storlek: 32 x 60 cm (ca 16 cm per sida av hörnet)

Klösbräda

Klösbräda
69 kr

Klösbräda. Storlek: 11x60 cm

Sida: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6