Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00
klösbrädor
 

Klösbrädor och klösmattor i många modeller för din katt

Här har vi samlat några av de populäraste klösbrädorna från några av de mest kända märkena. En katt behöver något att klösa och sträcka ut sig mot, har man ingen klösbräda kan det bli en soffa, en klädd stol eller en vävtapet. På vår sida finner du många olika klösbrädor som gör att du får ha dina möbler ifrån från katten. Det finns många olika typer av klösmöbler, några är stora med sittplatser, små hus och kattleksaker och andra är lite enklare modeller.
Har du en kattunge kanske en klösbräda eller ett litet klösträd räcker gott men om du flera lite större katter kan ett en större typ av träd vara mer rätt. Det finns också olika material av klösträd och klösbrädor och när du väljer materialet kan du försöka likna det material som katten normalt klöser på. Kom ihåg att inte sätta en klösbräda eller ett klösträd i direkt anslutning av dina möbler, det kan göra att katten klöser och hoppar på båda sakerna.

 
Resultat per sida: Sortera på:
 
Sida: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Klösmatta för väggmontering

Klösmatta för väggmontering
165 kr

Mixa och matcha! Mindre klösmatta, klösrundel för väggmontering. Kan användas tillsammans med hammock för väggmontering eller cuddly cave för väggmontering. Kan även ligga direkt på golvet för din katt klösa på förstås, men passar fint tillsammans med den väggmonterade serien. Storlek: ø 40 cm

Klösmatta Happy Cat

Klösmatta Happy Cat
139 kr

Snygg och rolig kattleksak! Happy Cat är en rolig aktivitetsleksak med klösmatta i papp i mitten och bollen i den runda banan stimulerar kattens jaktinstikter vilket bidrar till bättre aktivering. Bollen sitter dessutom fast i banan så matte och husse slipper krypa under soffan och leta efter den! :) Storlek: diameter 40 cm

Klösmatta Happy Cat

Klösmatta Happy Cat
169 kr

Snygg och rolig kattleksak! Happy Cat är en rolig aktivitetsleksak med klösmatta i mitten och bollen i den runda banan stimulerar kattens jaktinstikter vilket bidrar till bättre aktivering. Bollen sitter dessutom fast i banan så matte och husse slipper krypa under soffan och leta efter den! :) Den är även väldigt snygg och stilren för att vara en kattleksak! Storlek: 41 x 38 cm (oval)

Klösmatta Happy Cat refill 3-pack

Klösmatta Happy Cat refill 3-pack
119 kr

Refill till Happy Cat! Refill till kattleksaken Happy Cat. 3-pack med ny klösmatta. Obs: denna produkt innehåller endast refillen, inte hela kattleksaken!

Klösmatta med plyschkant

Klösmatta med plyschkant
119 kr

Klösmatta med en leksak vilket väcker kattens intresse ytterligare. Storlek: 55x35 cm

Klösmatta med plyschkant 55x35 cm

Klösmatta med plyschkant 55x35 cm
119 kr

Klösbräda med en leksak vilket väcker kattens intresse ytterligare.

Klösmatta My Kitty Darling

Klösmatta My Kitty Darling
219 kr

Söt klösmatta med plyschbollar på vilket väcker kattens intresse ytterligare. Storlek: 59x39 cm

Klösmatta Tass med boll

Klösmatta Tass med boll
129 kr

Klösmatta och rolig leksak i ett. Storlek: 36x34 cm

Klösmatta Tass med boll 36x34 cm

Klösmatta Tass med boll 36x34 cm
129 kr

Klösmatta och rolig leksak i ett.

Klösmatta Trixies Xmas edition

Klösmatta Trixies Xmas edition
125 kr

Trixies christmas edition 2016 Fin klös- och lekmatta till din katt med en klösvänlig sisaldel i mitten och röd julig plyschkant runtom, samt en liten ren i ett snöre (som man med fördel kan klippa loss från själva klösmattan). Klösmattan kan både hängas på väggen eller läggas på golvet. En klösmatta fungerar även bra att ta med sig om din katt ska bo tillfälligt på ett kattpensionat eller hos kattvakt. Storlek: 55 × 35 cm Begränsat antal i lager!

Klösmatta, ljusgrå

Klösmatta, ljusgrå
129 kr

Klös- och lekmatta till din katt! Fin klösmatta till din katt med en klösvänlig sisaldel i mitten och ljusgrå plyschkant runtom, samt en liten boll i ett snöre (som man med fördel kan klippa loss från själva klösmattan). Klösmattan läggs på golvet och används av din katt för att vässa sina klor, en klösmatta är inte lika effektiv som en vägghängd klösbräda eller ett klösträd men kan vara ett bra komplement. En klösmatta fungerar även bra att ta med sig om din katt ska bo tillfälligt på ett kattpensionat, hos kattvakt eller kanske på hotellet under kattutställningshelgen. Storlek: 55 × 35 cm

Sida: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6