Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00
klösträd
 

Klösträd för små och stora katter

Här har vi samlat de populäraste klösträden från några av de mest kända märkena. En katt behöver något att klösa och sträcka ut sig mot, har man inget klösträd kan det bli en soffa, en klädd stol eller en vävtapet. Här hittar du många olika klöspelare och klösträd som gör att du får ha dina möbler fria från katten. Det finns många olika typer av klösmöbler, några är stora med sittplatser, små hus och kattleksaker och andra är lite enklare modeller.
Har du en kattunge kanske ett litet klösträd räcker gott men om du flera lite större katter kan ett större typ av träd vara mer rätt. Det finns också olika material av klösträd och när du väljer materialet kan du försöka likna det material som katten normalt klöser på. Kom ihåg att inte sätta ett klösträd i direkt anslutning av dina möbler, det kan göra att katten klöser på dem också.

 
Katter kan som bekant klösa på det mesta vilket i sin tur kan leda till skador i hemmet. Särskilt katter som saknar en riktigt bra och passande klösmöbel kan ibland klösa sönder så väl tapeter som gardiner, möbler och annat. Om du har en katt som klöser mycket behöver du inte låta detta gå ut över ditt hem. Hos oss på Djurtillbehör.nu finner du ett mycket stort utbud av klösmöbler i form av klöspelare, klösmattor och klösträd från många kända tillverkare och modeller så som bland annat Banana Leaf, Trixie, Nobby och Kattens No.1.

Störst utbud hittar du i nätbutiker med djurinriktning som säljer olika produkter för husdjur online. En träd till katten att klösa på kanske inte är den snyggaste inredningsdetaljen alla gånger, men den kan spara dig mycket pengar eftersom du då slipper byta ut saker i ditt hem för att de blivit förstörda av katten.

Nuförtiden finns det fler klösträd än någonsin att välja mellan, vilket medfört att de både är billigare än förr och att det även är lättare att hitta ett träd som passar in i just ditt hem tillsammans med inredningen. På senare tid har det även blivit allt populärare med vägghängda träd som både är snygga och praktiska. Dessa är speciellt bra vid städning eftersom golvytan är fri, dessutom tar de mindre plats.

Texten uppdateras. Välkommen åter inom kort för fullständig version.
Texten uppdateras. Välkommen åter inom kort för fullständig version.