Butik 2016-11-21T18:08:49+00:00

Om Djurtillbehör.nu

Shopping-plattform

Djurtillbehör.nu är en shopping-plattform på webben för djurtillbehör med fokus på katt- och hundprodukter. Vi visar produkter från en mängd olika webbutiker på en och samma sida för att du inte ska behöva söka efter de produkter du vill ha i flera olika webbutiker. Vårt omfattande utbud inkluderar ett mycket stort antal produkter för katt och hund. Målet är att samla alla de största och bästa webbutikerna som erbjuder katt- och hundprodukter under ett tak. Men observera att vi på Djurtillbehör.nu inte själva agerar som detaljhandlare utan som en oberoende webbsida som erbjuder infrastrukturen för att importera produkter från andra djurbutiker till vår sida.

Disclaimer

Trots att vår webbsidas innehåll kontinuerligt observeras och kontrolleras, kan vi inte ta ansvaret för innehållet av de externa länkarna. Ensamt ansvariga för innehållet som syns på dessa länkar är ägarna för de externa webbplatserna. Djurtillbehör.nu ger länkar till andra webbplatser, i vilket följande gäller: Vi som driver Djurtillbehör.nu, förklarar uttryckligen att vi inte kan påverka innehåll från webbplatsen som är visad eller länkad. Djurtillbehör.nu tar uttryckligen distans från allt innehåll som är länkat från Djurtillbehör.nu. Innehållet från andra webbplatser hör på inga villkor till Djurtillbehör.nu.

Viktig information

De priser som anges på vår webbplats kan ha ändrats sedan den senaste uppdateringen! Vi förstår att en av de viktigaste förutsättningarna för försäljning är produktens faktiska pris vid tiden av inköp på butikens webbplats. Tyvärr finns det idag ingen möjligt för oss att uppdatera priserna på vår webbsida i realtid, men vi kontrollerar Djurtillbehör.nu dagligen. Trots detta kan det ibland hända att visade produkter inte kan köpas till det pris som syns på vår webbsida.